Puppies-Walker t’informa sobre la seva Política de Privacitat respecte el tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recaptats per la navegació o contractació de serveis a través del lloc web puppies-walker.cat.

En aquest sentit, Puppies-walker garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reclectida en la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD i GDD). Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L’ús del lloc web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat així com les condicions incloses en l’Avís Legal.

IDENTITAT DEL RESPONSABLE:

TITULAR: Puppies-walker

NIF: A42593155

DOMICILI: C/ Toledo, 12. 17800 Olot

CORREU ELECTRÒNIC: puppies-walker@puppies-walker.cat

LLOC WEB: puppies-walker.cat

PRINCIPIS APLICATS EN EL TRACTAMENT DE DADES

En el tractament de les teves dades personals, Puppies-walker aplicarà els següents principis que s’ajusten a les existències del nou reglament europeu de protecció de dades:

– Principi de licitud, lleialtat i transparència: Puppies-walker sempre requerirà el consentiment per al tractament de les teves dades personals que pot ser per a una o diverses finalitats específiques sobre els quals t’informarà prèviament amb absoluta transparència.

– Principi de minimització de dades: Puppies-walker et sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la fi o les finalitats que els sol·licita.

– Principi de limitació del termini de conservació: Les dades es mantindran durant el temps estrictament necessari per a la fi o les finalitats del tractament. Puppies-walker t’informarà del termini de conservació corresponent segons la finalitat. En el cas de subscripcions, Puppies-walker revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.

– Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida. Has de saber que Puppies-walker pren les precaucions necessàries per a evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

OBTENCIÓ DE DADES PERSONALS:

Per navegar per puppies-walker.cat, no és necessari que facilitis cap dada personal. On proporcionaràs les teves dades personals és quan realitzis una reserva.

ELS TEUS DRETS

Puppies-walker t’informa que sobre les teves dades personals tens dret a:

– Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.

– Sol·licitar una rectificació o la cancel·lació.

– Sol·licitar la limitació del seu tractament.

– Oposar-te al tractament.

– Sol·licitar la portabilitat de les teves dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l’interessat, sol·licitar-lo directament a Puppies-walker, la qual cosa significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades ne algun moment pot dirigir-se a Puppies-walker i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemades i com les ha obtingut, sol·licitar la rectificació d’aquestes, sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals, oposar-se al tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades en els fitxers de Puppies-walker.

Per a exercitar els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició has d’enviar un correu electrònic a puppies-walker@puppies-walker.cat juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del DNI o equivalent.

Tens dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de dades personals que et concerneixen infringeix el Reglament.

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS:

Quan et connectes al lloc web per a enviar un correu a Puppies-walker, et subscrius al seu butlletí o realitzes una contractació, estàs facilitant informació de caràcter personal de la quan el responsable és Puppies-walker.

Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i altra informació.

En facilitar aquesta informació, dones el teu consentiment perquè la teva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per puppies-walker.cat, només com es descriu en l’Avís legal i en la present Política de privacitat. Les dades personals i la finalitat del tractament per part de Puppies-walker és diferent segons el sistema de captura d’informació.

Puppies-walker tractarà les teves dades personals amb la finalitat d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informar-te de les seves activitats, productes o serveis, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin. En cap cas Puppies-walker utilitzarà els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

SEGURETAT DE LES DADES PERSONALS

Per a protegir les teves dades personals, Puppies-walker pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per evitar la seva pèrdua, ús inadecual, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció d’aquests. El lloc Web està allotjat en WordPress. La seguretat de les teves dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries per a això. Pots consultar la seva política de privacitat per a tenir més informació.

CONTINGUT D’ALTRES LLOCS WEB

Les pàgines d’aquest lloc Web poden incloure contingut incrustat (per exemple vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si haguessis visitat l’altra Web.

Aquests llocs Web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció usant aquest codi.